Porsche Home
home harta site contact
Prima pagina Prezentare Istoric Clienti Cariera Contact
Porsche Home Compania

Compania

» Companie
» Date statistice
» Marci

Porsche Romania şi-a început activitatea în noiembrie 1997 cu 8 angajaţi, fiind astăzi considerată una dintre cele mai de succes operaţiuni ale holdingului austriac.

La începuturile companiei noastre am funcţionat într-un sediu închiriat, însă la mijlocul anului 1998 am demarat un plan de investiţii, care este şi astăzi în plină defăşurare. Porsche Bucureşti Aviaţiei (1998), Porsche Bucureşti Nord (2002), Centrul Multifuncţional 1 (2004), Porsche Bucureşti Vest 1 (2005), Porsche Bucureşti Vest 2 (2006), Centrul de scolarizare (2006) si Centrul Multifunctional 2 (2008), Porsche Pipera(2013) sunt proiectele care au marcat în mod deosebit dezvoltarea companiei noastre până în prezent. De la începutul anului  2004 sediul central al importatorului a fost mutat în noul centru multifuncţional de birouri din bd. Pipera nr. 2, 77190 Voluntari. Investiţia totală a Holdingului Porsche în România se ridică pănâ în momentul de faţă la 43 de milioane de euro, pentru perioada următoare fiind prevăzute noi proiecte.

Importatorul Porsche Romania a primit certificarea ISO 9001  pentru vânzarea de autovehicule noi, piese de schimb originale şi service, acordată de TÜV SÜD Management Service.

Un obiectiv important al companiei noastre până în prezent a fost înfiinţarea unei reţele competente de distribuţie şi service la nivel naţional. Porsche Romania este responsabilă pentru evoluţia calitativă şi extinderea reţelei de distribuţie. Reprezentăm interesele clienţilor nostri şi ale organizaţiei noastre de distribuţie în relaţia cu producătorii.

În martie 2006 activitatea companiei in Romania a depaşit 100.000 de autovehicule vândute, totalul personalului dedicat marcilor din intreaga retea ajungand la peste 3.000 de angajati. Pe 10 ianuarie 2008 a fost depaşit pragul de 200.000 de autovehicule vândute, numărul angajaţilor din întreaga reţea de dealeri depăşind 3500 de persoane.

Investiţiile puternice în reţeaua naţională de dealeri, organizarea activităţii de service şi vânzări, precum şi instruirea personalului au fost principalele obiective urmărite de echipa de conducere. Rezultatele după peste 15 ani de activitate arată că Porsche Romania are drept parteneri de încredere 76 de dealeri din întreagă ţară, cu o investiţie totală de peste 135 de milioane de euro.

» Porsche Bank
» Porsche Leasing
Istoric
Ferdinand Porsche a fondat în 1931 compania independentă de automobile sportive, actuala "Dr. Ing. h.c.Ferdinand Porsche" AG, pentru ca după război copiii săi, Ferdinand "Ferry" şi Louise (căsătorită cu dr. Anton Piech) să pună bazele viitoarei companii de distribuţie Porsche Holding în Austria....
» Istoric
» Peste 4 milioane de automobile vandute
 
Porsche Romania: Home | Prezentare | Istoric | Clienti Mari si Autoritati | CSR | Cariera | Contact
Termeni si conditii
Copyright (c) 2005 Porsche Romania. Toate drepturile rezervate