Porsche Home
home harta site contact
Prima pagina Prezentare Istoric Clienti Cariera Contact
Bine ati venit

Porsche Romania

Porsche Romania este o companie romaneasca ce apartine Holdingului Porsche din Austria.


Porsche Romania este importatorul general in Romania pentru marcile Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT si  Skoda.

Noi preluam aceste marci de autovehicule direct de la fabricile producătoare si le distribuim in Romania prin intermediul reţelelor noastre de distribuitori, compuse din centre auto proprii şi din dealeri independenti autorizati de catre noi. Clientii pot repara si intretine autovehiculele in atelierele de service autorizate.

In afacerea noastra de baza este inclusa si aprovizionarea retelei naţionale de dealeri cu piese de schimb originale si accesorii. 

» Porsche Bank
» Porsche Leasing
Prezentare
Importatorul Porsche Romania a primit certificarea ISO 9001 pentru vanzarea de autovehicule noi, piese de schimb originale si service, acordata de TUV SUD Management Service. Un obiectiv important al companiei noastre pana In prezent a fost Infiintarea unei retele competente de distributie si service la nivel national. Porsche Romania este responsabila pentru evolutia calitativa si extinderea retelei de distributie. Reprezentam interesele clientilor nostri si ale organizatiei noastre de distributie In relatia cu producatorii.
» Companie
» Compliance
Date statistice
Marci
»
 
Porsche Romania: Home | Prezentare | Istoric | Clienti Mari si Autoritati | Cariera | Contact
Termeni si conditii
Copyright (c) 2005 Porsche Romania. Toate drepturile rezervate