Știri

Audi dă startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron quattro, la Salonul Internațional de Automobile București 2018

Conceptul e-tron va fi lansat anul viitor. Vizitatorii SIAB au posibilitatea de a rezerva acum una dintre primele 50 de unități pentru un avans de 1.000 euro + TVA, prin intermediul distribuitorilor autorizați. Modelul este integral electric și garantează performanțe excelente pe orice tip de teren. e-tron permite accelerarea de la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde, la o putere de până la 320 kW (cu boost până la 370 kW). Autonomia oferită de baterie permite parcurgerea unor trasee de până la 500 de kilometri. Modelele e-tron sunt primele care vor putea fi încărcate cu 150 kW la stații electrice cu putere superioară, într-un interval de doar 30 de minute. Până în anul 2020, Audi și-a propus să dețină în portofoliu trei modele diferite complet electrice.

O altă noutate prezentată la Salonul Internațional de Automobile București 2018 este noul sedan Audi A6, un model care redefinește confortul, dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2018, încheiat în urma cu câteva zile. A6 va fi prezentat publicului din România la interval de o săptămână de la prezentarea oficială. A6 este un model avansat din punct de vedere al digitalizării, confortului și sportivității. Sistemul cu răspuns tactil Multi Media Interface (MMI) complet digital asigură o funcționare intuitivă, iar soluțiile avansate de conectivitate și asistență demonstrează inteligența de configurare în rețea. Interiorul adoptă în mod sistematic digitalizarea și reprezintă un punct de referință pentru segmentul business.

Vizitatorii standului Audi de la Salonul Internațional de Automobile București 2018 pot beneficia, de asemenea, de avantaj client 20% pentru gama Q, plus un pachet gratuit de mentenanță pentru un interval de patru ani sau un rulaj de 120.000 km. Modelele incluse în această ofertă sunt Q2, Q3, Q5 și Q7.

Brandul german va fi prezent la SIAB și cu gama Audi Sport care include modelele R/ RS. Între acestea se remarcă noul RS4 Avant care ajunge în doar 4,1 secunde de la 0 la 100 km/h.

O altă noutate va fi reprezentată de modelul A7 Sportback. Acesta va fi prezent alături de modelul A8, deja reprezentativ pentru marcă.