Știri

Family Corner ŠKODA la SIAB – unde copiii conduc distracția

ŠKODA este o marcă de și pentru familie, îndrăgită atât de șoferi cât și de pasagerii mici și mari. De aceea aduce în acest an la SIAB un colț special dedicat copiilor. Family Corner ŠKODA va fi un loc de joacă supravegheat, unde copiii sunt așteptați cu jocuri, culori, animatori, concursuri și multe provocări amuzante, în timp ce părinții lor se vor putea bucura de toate surprizele pe care ŠKODA România le-a pregătit pentru ei, și vor putea face cunoștință cu toate cele 9 modele ŠKODA prezentate – inclusiv, în premieră, cu noua ŠKODA FABIA facelift.

„Copiilor le plac mult mașinile, sunt curioși și foarte deschiși la tehnologie, mai ales la detalii ingenioase, precum cele Simply Clever. Dar am observat de-a lungul timpului că la evenimente foarte intense intervine destul de repede momentul în care cei mici obosesc. Și atunci nici ei, nici părinții, nu s-ar mai pot bucura din plin de experiența SIAB.

Am vrut să prevenim acest lucru, oferindu-le vizitatorilor noștri un loc de joacă sigur, dinamic și surprinzător, unde copiii să simtă că ei conduc distracția, în timp ce părinții se bucură de noutățile pe patru roți și de aplicațiile surpriză pe care le-am pregătit la stand”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.

Această inițiativă vine firesc din atenția pe care ŠKODA România o acordă familiilor. Ca marcă dedicată acestora, și îndrăgită de toți membrii, mici și mari, ai familiilor din România, ŠKODA își propune să aducă activ mai multă bucurie și siguranță pe drumurile românești. Cât despre experiența locurilor de joacă, încălzirea s-a făcut în 2017, la Ziua Familiei la ŠKODA. Iar în mai 2018 urmează a doua ediție Ziua Familiei. Pentru mai multe detalii, ne vedem la SIAB!