Știri

Noul up! a ajuns în showroom-urile Volkswagen

Noul up! a sosit în showroom-urile partenerilor Volkswagen. Micul avangardist dispune de o gamă bogată de dotări standard, o gamă mai largă de opţiuni pentru personalizare şi de un sistem de infotainment extins. De asemenea, Volkswagen oferă pentru up! un nou motor de vârf de 66 kW/90 CP. Iar adevăraţii fani ai muzicii vor adora ediţia specială up! beats, cu sistemul de sunet de 300 de waţi. Preţurile noului up! încep de la 9.505 euro. up! are un design complet nou: de la bara de protecţie, la difuzorul din spate, de la farurile cu lumini de zi cu LED la blocurile optice din spate:

up! a fost „împrospătat” în multe privinţe. Gama largă de opţiuni de personalizare include noi culori exterioare, culori cu contrast extrem de ridicat pentru plafon şi autocolante, jante din aliaj colorate şi o largă varietate de versiuni de scaune. Alături de cele două motoare pe benzină deja familiare, cu puteri de 44 kW/60 CP1 şi 55 kW/75 CP2, motorul sprinten 1,0 TSI (66 kW/90 CP)3 oferă acum performanţe şi mai ridicate. Noul motor cu trei cilindri este cel mai puternic din gamă, până în prezent şi este primul turbo. De asemenea, maşina de oraş este disponibilă şi în versiunea eficientă e-up!, cu propulsie electrică (60 kW/82 CP).

Volanul multifuncţional îmbrăcat în piele şi sistemul Climatronic (aer condiţionat automat) sunt oferite pentru prima dată ca dotări opţionale – alături de camera video pentru marşarier, care este o dotare extrem de rară în acest segment. O altă inovaţie pentru noul up! este posibilitatea de integrare a smartphone-ului. Trebuie doar să conectaţi smartphone-ul deasupra planşei de bord, să-l conectaţi o dată prin Bluetooth şi graţie aplicaţiei Volkswagen, telefonul devine un sistem de infotainment cu funcţie de navigaţie şi funcţii de computer de bord.

Odată cu lansarea pe piaţă a noului up!, Volkswagen lansează şi ediţia specială cu pachet up! beats. Această versiune este echipată în dotarea standard cu un sistem de sunet de 300 de waţi, care a fost adaptat special pentru Volkswagen, de către specialistul audio american BeatsAudio™. În ciuda dotărilor standard adiţionale ( lumini de zi cu LED), versiunea de bază a noului up! costă mai puţin decât predecesorul: doar 9.505 euro. Preţurile pentru ediţia specială cu pachet up! beats încep de la 11.207 euro.

Video de produs – noul up!: https://youtu.be/9vtpGF3MSd8