Știri

Prima ediție s-a încheiat, ne pregătim pentru a doua

Pe 22 martie am sărbătorit încheierea primei ediții a programului Mobilizăm Excelența. Inițiatorii proiectelor, bursierii, membri ai juriului și donatorii au avut astfel ocazia să se cunoască mai bine, în cadrul unui eveniment restrâns, plăcut și emoționant.

La sediul Porsche România am avut parte de câteva ore de entuziasm în cadrul cărora le-am recunoscut meritele și implicarea tuturor celor care au făcut parte din program. Brent Valmar și Kurt Leitner, Directori Generali Porsche România i-au felicitat personal pentru reușite pe toți beneficiarii programului. Aceștia, la rândul lor, și-au exprimat aprecierea pentru susținerea obținută și ne-au pus la curent cu progresul proiectelor și cu planurile de viitor. Atât asociațiile, cât și bursierii au ajuns cu un pas mai aproape de a-și vedea proiectele si visurile indeplinite datorită finanțărilor Mobilizăm Excelența.

Am avut parte cu toții și de câteva surprize din partea bursierilor. Fatima Amartha Keita, multiplă campioană la tenis de câmp, le-a dăruit tuturor participanților câte o minge de tenis cu autograf. Iar Aurel Alexandru Bamboi, dublu campion național la karate, ne-a înmânat tricourile oficiale ale clubului sportiv din care face parte.

Cu această ocazie am marcat simbolic amprenta pe care bursierii și proiectele, prin intermediul programului Mobilizăm Excelența, și-au lăsat-o deja asupra dezvoltării comunităților în care activează. Fiecare din cei prezenți și-a imortalizat amprenta mâinii pe o plăcuță. Ne bucurăm că am putut contribui la îmbunătățirea vieții în oraș, prin proiectele finanțate și la susținerea performanței în sport și în artă.

Proiectele și bursierii se vor dezvolta în continuare cu ajutorul finanțărilor acordate, iar noi ne pregătim deja pentru a doua ediție. Am învățat foarte multe lucruri din prima experiență Mobilizăm Excelența, pe care le vom pune în practică în curând.

Felicitări tuturor participanților, este o onoare să susținem proiecte care fac orașul mai prietenos cu oamenii lui, precum și copii și tineri extraordinari!