Mobilizăm Excelența este primul program de responsabilitate socială creat de Porsche România și vine în continuarea activităților de caritate derulate până în prezent. Prin intermediul acestui program, intenționăm să oferim suport tinerei generații, prin punerea în practică a proiectelor inovative, care împărtășesc aceleași valori și principii ca cele promovate de compania noastră.

De altfel, este o premieră pentru industria auto din România. Gândit ca o formă de investiție pe termen lung în comunitatea locală, programul este dezvoltat pe trei direcții strategice, specifice valorilor și principiilor companiei: design urban, eco-inovație și excelență în educație.

Sprijinim eco-inovația, în continuarea angajamentului mărcilor noastre de a folosi tehnologii progresive și de a proteja mediul. Stimulăm design-ul urban, deoarece vrem să ne aducem contribuția în orașele în care ne desfășurăm activitatea, pentru ca acestea să fie frumoase, eficiente și funcționale, la fel ca mașinile pe care le distribuim. Investim în excelența în educație, pentru că ne dorim să facem afaceri într-o comunitate locală în care tinerii, la fel ca angajații noștri, fac performanță în carieră și sunt modele de comportament responsabil. 

Direcțiile strategice ale acestui program au fost validate împreună cu angajați, clienți și parteneri de afaceri ai companiei. Pentru a fi siguri că Mobilizăm Excelența produce o diferență în comunitatea locală în care ne desfașurăm activitatea, am ales să folosim  Social Return on Investment, un instrument obiectiv de măsurare a impactului, recunoscut la nivel internațional.

Pentru dezvoltarea programului, Porsche România a ales să lucreze cu Fundația Comunitară București.

Mobilizăm Excelența este parte din credința noastră că ideile ambițioase și pasiunea pentru frumos sunt lucrurile care fac diferența dintre o companie bună și una excelentă.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați:

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Accepta&Continua