Parteneriate pe termen lung

De mai bine de 18 ani, Porsche Romania susține proiecte sociale, sportive, culturale și de mediu din toată țara.

Odată cu noua strategie de responsabilitate socială, pe lângă programul " Mobilizăm Excelența", vom păstra acțiuni de sponsorizare cu șase organizații non-profit cu care avem parteneriat tradițional.

Pentru Caritas București, oferim sprijin copiilor cu dizabilități, dar și copiilor lipsiți de ocrotire părintească din Casa Sf. Ioan, pentru care contribuim la costurile legate de hrană, haine sau vacanțe. De asemenea, ne implicăm angajații în proiecte de voluntariat în beneficiul acestor copii, pe care îi ajutăm la teme sau pentru care renovăm părți din Casă.

Printr-un parteneriat cu Fundația Regina Maria, încurajăm înființarea de clinici sociale de care să beneficieze bucureștenii fără asigurare socială.

Susținem Hope and Homes for Children Romania, în demersurile ambițioase ale organizației de a reforma întreg sistemul de protecție a copilului, până în anul 2020.

Împreună cu Make a wish Romania, îndeplinim dorințele copiilor care suferă de boli și afecțiuni medicale ce le pun viața în pericol, pentru a le aduce speranța și a le pune zâmbetul pe buze.

La Swimathon București, organizat de Fundația Comunitară București, participăm pentru a doua oară cu o echipă de angajați ai companiei, care vor înota pentru ca o parte din copiii înscriși în programul Make a Wish să își îndeplinească dorințele.

Alături de ARDOR susținem tinerii campioni la dezbateri la nivel international, o formă nouă de oratorie, un sport intelectual pe care mii de tineri îl practică ca o școală alternativă.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Accepta&Continua