Știri

SEAT prezintă Leon Cross Sport Show Car

În seara zilei de luni 14.09.2015, Preşedintele SEAT Jürgen Stackmann a prezentat noul show car SEAT Leon Cross Sport, în cadrul evenimentului de presă al Grupului Volkswagen, avanpremieră la deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt.

 

SEAT Leon Cross Sport combină performanţa unei masini sport compacte şi stilul coupe distinctiv al unei maşini în două uşi, cu versatilitatea tracţiunii integrale controlate electronic şi cu o gardă la sol înălţată cu 41 mm. În plus, design-ul atragător impresioneaza prin proporţii perfecte şi linii clare caracterizate de cele mai înalte standarde de precizie şi calitate.

 

În discursul său Jürgen Stackmann a subliniat faptul că „gama SEAT Leon reprezintă nu numai un succes imens, dar este şi surprinzător de versatilă. Pentru Leon Cross Sport am pus în practică o idee nouă: performanţa Leon CUPRA combinată cu multiplele posibilităţi oferite de un vehicul de teren. Rezultatul este o masină ideală pentru marca noastră şi pentru un stil de viaţă activ şi tânăr. În plus, fiind o compactă în două uşi, SEAT Leon Cross Sport este maşina perfectă pentru jungla urbană a celor ce locuiesc in orase”.

 

SEAT Leon Cross Sport duce mai departe performanţă Leon CUPRA. Motorul său de 2.0 litri furnizează o putere de 300 CP şi atinge viteza de 100 km/h cu start de pe loc în numai 4.9 secunde. Ca toate modelele actuale SEAT, Leon Cross Sport dispune de conectivitate de ultimă generaţie, care permite utilizarea confortabilă prin sistemul Full Link a smartphone-urilor diverselor mărci şi sisteme de operare. O apreciere deosebită merită cele mai inovative sisteme de asistare a soferului: cruise control adaptiv cu Front Assist, sistemul de stabilitate electronic special adaptat maşinii, sistemul pentru recunoasterea semnelor de circulaţie, direcţia progresivă şi sistemul de asistare la menţinerea benzii de circulaţie.

 

Conferinţa de presă SEAT este programată pentru marti 15.09.2015 la ora 11.50 CET la Salonul Auto de la Frankfurt.