Știri

ŠKODA dezvăluie noi detalii ale noului SUV ultra-sportiv: KODIAQ RS

Mladá Boleslav, 18 septembrie 2018 – ŠKODA continuă să stârnească interesul pentru noua ŠKODA KODIAQ RS. Înainte de premiera mondială oficială a acestui automobil, care va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2018, producătorul ceh publică din nou fotografii inedite. Primul SUV din gama ŠKODA RS impresionează cu motorul său diesel de 176 kW (240 CP), precum şi cu designul său sportiv, cu detalii aparte cu finisaj negru gloss şi cu jantele din aliaj uşor de 20 de inchi numite Xtreme.

Primul SUV ultra-sportiv al mărcii ŠKODA îşi semnalează ambiţiile ridicate cu numeroase finisaje negre: pe grila radiatorului, barele de pe plafon, ramele geamurilor şi oglinzile exterioare. Partea din spate a maşinii etalează două terminaţii ale sistemului de evacuare sub bara de protecţie, precum şi un reflector care acoperă întreaga lăţime a maşinii şi reprezintă o caracteristică specifică a modelelor RS.

Oferite de ŠKODA în premieră: jantele din aliaj uşor de 20 de inchi, Xtreme, incluse în dotarea standard

ŠKODA KODIAQ RS este prima ŠKODA care va beneficia de jante din aliaj de 20 de inchi în dotarea standard. Etrierele roşii de pe discurile de frână de 17 inchi sunt clar vizibile, datorită designului jantelor Xtreme. Cu această combinaţie de sportivitate şi putere, SUV-ul cu tracţiune integrală se remarcă în mod evident, ca fiind cel mai distinctiv model din gama ŠKODA.

Noua emblemă RS este, de asemenea, prezentată în premieră pe acest SUV de înaltă performanţă. Înaintea bine-cunoscutelor iniţiale, tronează în continuare litera „V”, de la victorie, doar că acum este roşie. Noua culoare simbolizează sportivitatea şi puterea familiei RS. Noua emblemă este aplicată în poziţie proeminente pe noua ŠKODA KODIAQ RS, de exemplu pe grila radiatorului şi pe hayon. Primul SUV RS al mărcii va fi prezentat în premieră în luna octombrie, la Salonul Auto de la Paris 2018.