Știri

Noul Volkswagen Caddy

Ridicați cortina și eliberați scena pentru Noul Caddy!

Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat publicului a patra generație de autovehicule Caddy, în cadrul unui  eveniment somptuos, care a avut loc la Poznan (Polonia), în prezența a 450 de participanți din 30 de țări. Cele 2 variante ale autovehiculului – furgonul versatil de oraș și autovehiculul compact și prietenos pentru transport persoane, vor fi produse la fabrica din Poznan  și lansate pe piată la mijlocul anului în curs. Dr Eckhard Scholz, Președintele Consiliului de Administrație al Volkswagen Autovehicule Comerciale, a deschis premiera mondială, în prezența Primului Ministru polonez, Janusz Piechocinski, care deține și funcția de Ministru al Economiei.

Dr. Scholz a spus: „Numărul mare de participanți la această premieră, din atâtea țări, arată că noul Caddy este un autovehicul captivant. Caddy reprezintă întotdeauna alegerea corectă și avem un model potrivit pentru orice consumator.” Noul Caddy a fost optimizat pentru a satisface nevoi diferite și pentru a acoperi o categorie largă de domenii de activitate. Este robust, practic și puternic- pentru clienții comerciali și elegant, versatil și de calitate- pentru familiile din întreaga lume. Caddy oferă acum o și mai mare valoare de utilitate la un preț foarte atractiv. Convingeți-vă singuri!

Hans-Joachim Rothenpieler, membru în Consiliul de Conducere al Departamentului de Dezvoltare Tehnică la Volkswagen Autovehicule Comerciale, a declarat: ” Utilizatorii vor aprecia versatilitatea noului Caddy. În câteva minute poate fi transformat din autovehicul cu 7 locuri, în furgon cu 2 locuri. Noul Caddy ofera cea mai buna soluție de transport pentru orice situație. Numeroasele soluții inovatoare încorporate, îl fac ideal pentru comercianți, furnizori de servicii, oameni de afaceri și familii.

Anul trecut au fost livrate la utilizatori în jur de 149.000 de unități. Totalul vânzarilor de Caddy – generația a treia se ridică la aproximativ 1.5 milioane de unități.

La fabrica de la Poznan sunt aproximativ 6.800 de angajați. Pe lângă Caddy, aici se produce și Transporter (27.400 de autovehicule in 2014) și componente (3.3 milioane în 2014).

Tot în Polonia, a fost construită o nouă fabrică, la Wrzesnia, unde se va produce noul Crafter, începând cu anul 2016. Vor fi create 3000 de locuri de muncă. Complexul ocupa 220 ha – adică aproximativ suprafața a 300 de terenuri de fotbal.

Jens Ocksen, Presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen Poznan și membru în Consiliul de Conducere al Volkswagen Autovehicule Comerciale afirmă: „Volkswagen Poznan este cel mai mare angajator din regiune. Acest aspect reprezintă o provocare pentru noi, pentru că nu vrem sa fim doar cel mai mare, ci și cel mai bun angajator. Suntem foarte mândri de oamenii nostri care au muncit din greu și cu mare angajament pentru acest model. ”

Ministrul Economiei polonez și totodată Primul Ministru, Janusz Piechocinski a declarat: „Volkswagen este un investitor important, nu doar pentru regiune, ci pentru întreaga Polonie. De aceea sunt încântat de faptul ca noul Caddy se va construi exclusiv aici, la Poznan, într-unul dintre cele mai mari centre economice. Instruirea personalului, vocațională și profesională, oferită în acest centru reprezintă un alt câstig  important pentru regiune. Mult succes tuturor!”