Angajator de Top

Te invităm să descoperi câteva motive pentru care Porsche Romania ar putea fi pe primul loc pe lista ta de potenţiali angajatori: Porsche Romania oferă oportunităţi de carieră pentru toţi. Chiar dacă eşti proaspăt absolvent de facultate, aflat la începutul carierei, sau un profesionist cu experienţă care caută schimbarea, Porsche Romania îţi oferă oportunitatea angajării şi şansa de a dobândi noi abilităţi şi cunoştinţe. 

La noi există şanse de carieră pentru toată lumea.

Pachete de beneficii interesante
Porsche Romania este un angajator atractiv ţinând cont de întreg pachetul de beneficii oferite angajaţilor săi: loc de muncă sănătos şi modern într-unul dintre cele mai frumoase business centre din oraş, salariu corect, pachet medical, o masă caldă pe zi în restaurantul propriu, concediu garantat, acces la tehnologie modernă.

Şansa de promovare
La noi, poziţiile deschise se anunţă în primul rând în interior, astfel încât angajaţii noştri au întotdeauna prima şansă de a ocupa o altă poziţie, de a promova. Astfel, majoritatea managerilor noştri provin dintre angajaţi.

Acces la învăţare/dezvoltare continuă
Noi considerăm că oportunitatea de a învăţa este cheia spre satisfacţia personală la serviciu. În consecinţă, la noi există o varietate de oportunităţi de a învăţa: cursuri de comunicare, de prezentare, de negociere, de vânzare, de produs, de management - pe diferite niveluri, training on-the-job etc. Coaching si mentoring, feedback periodic de la superior, conferinţele şi workshop-urile sunt alte mijloace care contribuie la dezvoltarea angajaţilor.

Echilibru între viaţa profesională şi cea personala
Noi ştim cât de important este pentru o persoană să aibă echilibru între cele două planuri: cel profesional şi cel personal. Şi le respectăm.

Datele conținute în CV-ul dumneavoastră, pe care vă invităm să îl trimiteți la adresa de e-mail disponibilă pe site, sunt prelucrate conform Notei de Informare în scopuri de Recrutare, care oferă informații complete despre: categoriile de date pe care le prelucrăm, destinatarii acestor date, durata stocării, temeiul prelucrării si drepturile dumneavoastră.