Schițele publicate azi în premieră dezvăluie detaliile de design ale farurilor noilor modele Škoda Scala și Škoda Kamiq

25.07.2023

Mladá Boleslav, 25 July 2023 - În avanpremiera lansării mondiale digitale a modelelor actualizate Škoda Scala și Škoda Kamiq, producătorul ceh de automobile a publicat o serie de schițe de design în care sunt vizibile farurile și blocurile optice din spate cu designul lor nou. La patru ani de la lansarea pe piață a acestor două modele, Škoda Auto prezintă versiunile actualizate ale compactei și SUV-ului urban, ce beneficiază acum de noi optimizări tehnice și de un look împrospătat.

Farurile cu forme noi ale compactei Scala se extind acum până în grila radiatorului. Benzile ce asigură luminile de zi în faruri converg în partea de sus și în partea de jos a blocului optic, fiind curbate pe exterior pentru a crea o nouă semnătură luminoasă distinctivă.

A fost, de asemenea, a fost actualizat și designul farurilor modelului Kamiq. Elementul superior al farurilor divizate, specifice, a devenit acum și mai îngust. Secțiunile principale de dedesubt au crescut ca mărime și găzduiesc farurile TOP-LED Matrix opționale cu module Matrix hexagonale, disponibile pentru prima dată în gamele Kamiq și Scala.

Premiera mondială digitală a facelift-urilor Škoda Scala și Škoda Kamiq va avea loc în 1 august 2023.

 

 

Schițele dezvăluie detaliile de design ale farurilor noii Škoda Scala

Farurile cu forme noi ale compactei Scala se extind acum până în grila radiatorului. Faruri le TOP-LED Matrix cu module Matrix hexagonale sunt oferite în premieră pentru acest model, putând fi comandate opțional.

 

Sursa: Škoda Auto

 

 

Schițele dezvăluie detaliile de design ale farurilor noii Škoda Kamiq

Elementul superior al farurilor divizate, specifice modelului Kamiq, a devenit acum mai îngust și mai distinctiv. Faruri le TOP-LED Matrix cu module Matrix hexagonale sunt oferite în premieră pentru acest model, putând fi comandate opțional.

 

Sursa: Škoda Auto

 

 

 

Škoda Auto

›   se îndreaptă cu pași siguri spre obiectivele Strategiei Škoda Next Level 2030.

›   intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.

›   evoluează spre statutul de lider al mărcilor europene în piețe emergente importante, precum India și Africa de Nord

›   în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq și Enyaq Coupé.

›   în 2022 a livrat clienților de pe întregul glob peste 731.000 de automobile.

›   face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.

›   produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum sisteme de baterii pentru platforma de electrificare MEB, motoare și transmisii.

›   are trei sedii în Republica Cehă; dispune de capacități adiționale de producție în China, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu un partener local.

›   are la nivel mondial peste 40.000 de angajați și activează în peste 100 de țări.