Finala Internațională Audi Twin Cup 2023: Cele mai bune echipe Audi din lume Sales și After Sales

13.07.2023

Munich, 13 Iulie, 2023 - Spiritul de echipă, pasiunea și performanța s-au aflat în centrul atenției la finala mondială Audi Twin Cup 2023. Miezul acestui concurs global este excelența în serviciile pentru client. În acest an, pentru prima dată, echipele Sales s-au alăturat celor After Sales, cu participarea a 26 de țări din întreaga lume. La categoria Sales, câștigători au fost colegii noștri din India, urmați de reprezentativele Franței și Japoniei. La categoria After Sales, Elveția s-a impus, urmată de Australia și Germania. La categoria vedetă, "Audi Twin Cup", echipa câștigătoare a Statelor Unite ale Americii a fost urmată în ordine de Canada și România.

După o pregătire minuțioasă și parcurgerea unor probe de concurs foarte dificile, colegii noștri Andrei Jarda și Stelian Bompa-Oprea, tehnicieni de service la Autoworld Cluj-Napoca, Vlad Mocanu și Bogdan Hoitan, consilieri de service la Porsche București Vest 1, Sabrina Neguțu, Fabiola Ioniță, Florin Ioniță și Costin Crăciun, specialiști vânzări la Porsche Pipera, au făcut o echipă extraordinară, dovedind că sunt a 3-a cea mai bună echipă Audi multidisciplinară din lume și numărul 1 în Europa. Pasiunea lor pentru Audi și spiritul Vorsprung ne-a clasat în elita lumii, motiv pentru care le mulțumim în special lor, dar și tuturor celor care i-au susținut. Putem fi cu toții mândri de ei și de acest rezultat.

 În mod evident, ne propunem ca la viitoarea ediție a acestei competiții să urcăm pe prima treaptă a podiumului. Îi așteptăm pe toți colegii din organizația noastră la concursul național de calificare, ale cărui coordonate vor fi comunicate în curând. HAI ROMÂNIA! Echipa Audi România București, 19 Iulie, 2023