Eldrive România și MOON Power România își întăresc parteneriatul: 300 de stații noi – comenzi de 5 milioane de Euro

28.03.2024

"Serviciile de încărcare EV de la Eldrive România vor acoperi integral teritoriul țării, în 2024, iar calitatea stațiilor și fiabilitatea lor sunt elemente cheie pentru utilizatori", a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive în România.

Stațiile comercializate sub marca MOON Power sunt produse de Alpitronic (Italia) și sunt aduse în țară de cel mai mare importator de automobile de pe plan local: Porsche România, importatorul mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto.

În doar câteva luni, Eldrive a devenit cel mai mare client MOON Power din România. Eldrive instalează și operează astfel de stații din 2023. Ce a început ca un proiect pilot, anul trecut, se extinde acum la nivelul întregii țări.

Stațiile vor fi și mai ușor de recunoscut decât până acum pentru că, mai nou, vin direct din fabrică vopsite în culoarea albastru specifică Eldrive.

"Porsche România, prin brandul MOON Power, arată cât de importantă a devenit electromobilitatea în grupul nostru auto. Nu numai că avem deja peste 180 de puncte de încărcare instalate la toți distribuitorii noștri de autovehicule, dar alături de companiile puternice care oferă servicii de încărcare în România, cum este Eldrive, aceste stații vor fi peste tot unde au nevoie clienții noștri: în centre comerciale, benzinării, clădiri de birouri și zone rezidențiale", a declarat Brent Valmar, Director General Porsche România.

Despre MOON Power

MOON Power oferă în România, la fel ca în toate țările în care marca este prezentă, servicii și dotări complete pentru mobilitatea electrică. Așadar, MOON Power furnizează stații de încărcare de mare și mică putere (rezidențial), precum și soluții complete pentru acestea: consultanță, instalare, mentenanță.

Colaborarea dintre MOON Power și principalii furnizori de servicii de încărcare din România face ca aceste stații să fie operaționale în rețelele de încărcare.

Site-ul oficial al companiei este https://www.moon-power.ro

Despre Eldrive România

Eldrive este un brand al companiei internaționale Eldrive Holding GmbH, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania. În acest moment sunt active peste 1.200 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care aproximativ 400 în România.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu

Aplicația Eldrive România este disponibilă în

App Store https://apps.apple.com/ro/app/eldrive-ro/id1540759580

și

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortum.cd.eldriveromania&pli=1