ŠKODA ENYAQ iV a fost distinsă cu premiul Red Dot pentru design extraordinar

19.04.2021

Mladá Boleslav, aprilie 2021 - ENYAQ iV a făcut impresie la prima sa participare la premiile Red Dot, câștigând prestigiosul titlul Red Dot acordat pentru design extraordinar. SUV-ul electric a cucerit juriul internațional de experți, datorită limbajului său de design expresiv, emanând forță și un caracter emoțional. ENYAQ iV duce astfel și mai departe succesul producătorului ceh de automobile în câștigarea acestor premii de prestigiu: ŠKODA AUTO a obținut până în prezent 16 premii Red Dot.

Filozofia de design a modelului ENYAQ iV este exprimată prin proporții echilibrate, linii sculpturale și grila distinctivă a radiatorului. Pentru primul său SUV electric, producătorul de automobile ceh oferă opțional și noile lumini Crystal Face. Acestea sunt compuse din 131 de LED-uril ce iluminează grila radiatorului, creând o perspectivă frontală fascinantă. În combinație cu funcția animată Coming Home/Leaving Home, Crystal Face crească un efect cu adevărat unic. Luminile de semnalizare cu funcția de iluminare cursivă din spatele SUV-ului electric sunt un alt detaliu captivant.

Totodată, ENYAQ iV redefinește și standardele pentru interiorul automobilului, impresionând, de asemenea, cu spațiul extrem de generos. Spațiul oferit se ridică la nivelul modelului KODIAQ, în ciuda faptului că SUV-ul electric este mai scurt chiar decât compacta OCTAVIA. Liniile de echipare tradiționale au fost înlocuite cu opțiunile Design Selections, ce reflectă în manieră de bun gust mediile contemporane de locuit. Opțiunea Loft, de pildă, este inspirată din apartamentele familiilor moderne, iar Lodge se caracterizează prin materialele deosebit de sustenabile, pe când Lounge combină caracterul sofisticat cu exclusivitatea. În ceea ce privește conectivitatea, SUV-ul oferă un display cu diagonala de 13 inchi și un head-up display ce include și funcții de realitate augmentată, precum și funcția ce permite manevre de parcare controlate de la distanță din

aplicația MyŠKODA. Oferind o autonomie de peste 520 de kilometri conform ciclului WLTP, ENYAQ iV permite parcurgerea rutelor zilnice uzuale, fără emisii locale.

Aproximativ 50 de experți evaluează produse din circa 60 de țări

Red Dot Awards este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai renumite competiții de design din lume, fiind dovada și simbolul calității excelente a designului de produs Juriul internațional compus din jurnaliști de specialitate independenți, designeri și cadre universitare de specialitate. Anul acesta, la a 66-a ediție Red Dot Awards, experții au testat, discutat și evaluat aproximativ 7.800 de produse din circa 60 de țări. Ei au acordat o atenție specială criteriilor precum inovația, calitatea formelor, funcționalitatea, durabilitatea și sustenabilitatea ecologică.

Câștigând acest prestigios premiu, ENYAQ iV duce mai departe istoria de succes repurtată de producătorul ceh de automobile cu aceste premii de prestigiu: ŠKODA AUTO a câștigat până în prezent 16 premii Red Dot. Producătorul auto ceh a primit, de asemenea, premiul Red Dot pentru "Brands and Communication Design" 2019 la categoria "Brands", pentru succesul său în comunicarea mărcii.

ŠKODA ENYAQ iV a fost distinsă cu premiul Red Dot pentru design extraordinar

ENYAQ iV a făcut impresie la prima sa apariție în cadrul premiilor Red Dot, câștigând prestigiosul titlul Red Dot acordat pentru design extraordinar. SUV-ul electric a cucerit juriul internațional de experți, datorită limbajului de design expresiv, emanând forță și un puternic caracter emoțional.

 

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

 

ŠKODA ENYAQ iV a fost distinsă cu premiul Red Dot pentru design extraordinar

Câștigând anul acesta, ENYAQ iV duce mai departe istoria de succes repurtată de producătorul ceh de automobile în obținerea acestor premii de prestigiu:

ŠKODA AUTO a primit până în prezent 16 premii Red Dot. Producătorul auto ceh a câștigat, de asemenea, premiul Red Dot pentru "Brands and Communication Design" 2019 la categoria "Brands", pentru succesul său în comunicarea mărcii.

 

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

ŠKODA AUTO

› se concentrează asupra a trei priorități esențiale ale programului său de viitor 'NEXT LEVEL ŠKODA': extinderea gamei de modele spre segmentele de intrare în gamă, explorarea unor noi piețe în vederea continuării creșterii segmentului de volum, precum și progresul tangibil în domeniile sustenabilității și diversității.

› în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.

› a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.

› aparține de peste 30 de ani de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. ŠKODA AUTO produce și dezvoltă, independent, dar în asociere cu Grupul, automobile, precum și componente, motoare și transmisii.

› are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.

› are la nivel mondial circa 42.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.