URMĂTORUL NIVEL – STRATEGIA ŠKODA 2030: conferința de presă privind noua strategie a companiei va avea loc în 24 iunie

24.06.2021

 

Mladá Boleslav, iunie 2021 - Joi, 24 iunie 2021, în cadrul unei conferințe de presă de 30 de minute, ŠKODA AUTO va prezenta la Praga aspectele centrale ale noii sale strategii pentru 2030, ce va duce compania la URMĂTORUL NIVEL. Adresându-se jurnaliștilor internaționali, Președintele ŠKODA Thomas Schäfer va explica în detaliu cele trei priorități: extindere, explorare și implicare. Acestea vor orienta direcția dezvoltării viitoare a mărcii pentru următorii ani.

 

Conferința de presă va avea loc în 24 iunie, va începe în București la ora 17:30 ora României (16:30 CET) și va fi transmisă live pe o pagină web dedicată, precum și pe ŠKODA Storyboard. Evenimentul de 30 de minute poate fi, de asemenea, urmărit pe canalul Twitter  @skodaautonews, pe profilul LinkedIn al președintelui ŠKODA AUTO,  Thomas Schäfer și pe  YouTube. Agențiile de știri pot integra stream-ul pe canalele lor, folosind codul embed.

 

După conferința de presă, jurnaliștii și reprezentanții media vor putea pune întrebări despre URMĂTORUL NIVEL - STRATEGIA ŠKODA 2030 în sesiunea de întrebări de 30 de minute.

 

Întrebările pot fi trimise în avans la adresa de e-mail media@skoda-auto.cz.

 

Data:  joi, 24 iunie, începând cu 17:30 ora României (16:30 CET).

 

Pagina web: www.nextlevelskodastrategy2030.com

ŠKODA Storyboard: www.skoda-storyboard.com

Twitter: https://twitter.com/skodaautonews

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/thomas-schaefer

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lcGRnpWdxog Livebox:https://www.nextlevelskodastrategy2030.com/livestream