ŠKODA a publicat două schițe de design în avanpremiera noului facelift ŠKODA KAROQ

16.11.2021

Mladá Boleslav, 15 noiembrie 2021 - ŠKODA a publicat două schițe de design în avanpremiera facelift-ului KAROQ. Producătorul auto ceh și-a supus acum SUV-ul compact unor actualizări atractive de design și tehnologie. KAROQ a fost lansat pe piață în urmă cu patru ani, în 2017. Prezentarea digitală pentru reprezentanții media va avea loc în 30 noiembrie

Una dintre cele două schițe prezintă partea frontală nouă distinctivă, cu detalii împrospătate a modelului ŠKODA KAROQ. Grila radiatorului specifică modelelor ŠKODA a devenit mai lată și beneficiază de detalii atractive, precum lamelele duble și noul design hexagonal, cu o priză lată de aer dedesubt. Farurile au devenit mai suple decât la versiunea precedentă și se extind până în grila radiatorului. Aspectul lor dinamic este subliniat de luminile de zi cu design nou, ce sunt acum compuse fiecare din câte două elemente separate. Dedesubt este instalată o a doua unitate, destinată proiectoarelor de ceață sau la versiunea de top, unui modul LED separat. Această configurație a farurilor desenează look-ul specific cu "patru ochi", vizibil pe timp de noapte.

Al doilea desen ilustrează noul design posterior al modelului KAROQ. Alături de eleronul mai lung și de actualizarea designului măștii din spate cu difuzor negru, atrag atenția și blocurile optice spate, ce au, de asemenea, un design nou, mai tăios. Asemeni farurilor, și acestea au devenit mai suple și accentuează lățimea automobilului. Semnătura luminoasă în stil specific ŠKODA, cu structurile sale cristaline adaugă un efect vizual special luminilor din spate, ce au păstrat în designul lor, desigur, și forma specifică a literei C.

Prin lansarea modelului KAROQ în 2017, ca frate mai mic al modelului KODIAQ, ŠKODA a făcut un pas important în campania sa desfășurată în segmentul SUV-urilor. KAROQ facelift va fi lansat în premieră în 30 noiembrie, sub forma unei prezentări digitale.

 

Primele detalii ale facelift-ului ŠKODA KAROQ

Această schiță prezintă partea frontală nou distinctivă, cu detalii împrospătate a modelului ŠKODA KAROQ. Grila ŠKODA de la radiator a devenit acum mai lată și are formă hexagonală. Aspectul dinamic al autoturismului este subliniat de luminile de zi cu design nou, ce sunt acum compuse fiecare din câte două elemente separate.

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

 

Primele detalii ale facelift-ului ŠKODA KAROQ

Noile blocuri optice din spate au devenit mai suple și accentuează lățimea automobilului. Desenul ilustrează, de asemenea, eleronul mai lung și masca din spate cu un nou design, inclusiv un difuzor negru.

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

ŠKODA AUTO

›   se îndreaptă cu pași siguri spre URMĂTORUL NIVEL, ghidată de STRATEGIA ŠKODA 2030.

›   intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.

›   se îndreaptă spre statutul de lider al mărcilor europene în India, Rusia și Africa de Nord

›   în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.

›   a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.

›   face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.

›   produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum motoare și transmisii.

›   are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.

›   are la nivel mondial peste 43.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.