ŠKODA KAROQ facelift: video în avanpremieră

22.11.2021

Mladá Boleslav, 22 noiembrie 2021 - ŠKODA AUTO a publicat un teaser video oficial în avanpremiera prezentării facelift-ului KAROQ. La patru ani de la lansarea primului KAROQ, modelul acesta de mare importanță în gama SUV-urilor ŠKODA beneficiază de o actualizare tehnică și de design atractivă. KAROQ este al doilea cel mai popular model al cehilor după OCTAVIA în 2020 și în primele șase luni ale anului 2021. KAROQ va avea în curând un look și mai distinctiv. Designul nou al părții sale frontale se face remarcat prin grila ŠKODA mai lată și farurile îngustate. De asemenea, modulele LED reconfigurate de la farurile Matrix full-LED desenează o semnătură luminoasă cu "patru ochi". În partea din spate, ce a fost, de asemenea, actualizată, atrag atenția mai ales blocurile optice cu noul lor design. Noua ŠKODA KAROQ va fi lansată în 30 noiembrie, în cadrul prezentării media digitale "The Faces of KAROQ", la ora României 11:00 (10:00 CET)

Material video:

Facelift-ul ŠKODA KAROQ: video în avanpremieră

ŠKODA își dezvăluie în avans modelul actualizat KAROQ. Designul nou al părții sale frontale se face remarcat prin grila ŠKODA mai lată și farurile îngustate. De asemenea, modulele LED reconfigurate de la farurile Matrix full-LED desenează o semnătură luminoasă cu "patru ochi". În partea din spate, ce a fost, de asemenea, actualizată, atrag atenția mai ales blocurile optice cu noul lor design.

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

 

ŠKODA AUTO

›   se îndreaptă cu pași siguri spre URMĂTORUL NIVEL, ghidată de STRATEGIA ŠKODA 2030.

›   intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.

›   se îndreaptă spre statutul de lider al mărcilor europene în India, Rusia și Africa de Nord

›   în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.

›   a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.

›   face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.

›   produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum motoare și transmisii.

›   are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.

›   are la nivel mondial peste 43.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.