ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentată în premieră mondială în 31 ianuarie

17.12.2021

Mladá Boleslav, 15 decembrie 2021 - ŠKODA AUTO își va prezenta noul model ENYAQ COUPÉ iV în 31 ianuarie 2022. Producătorul auto ceh oferă acum în avanpremieră primele detalii ale noului model electric din vârful gamei sale, detalii ce îi accentuează caracteristicile aerodinamice extraordinare. Căci ENYAQ COUPÉ are un coeficient aerodinamic cd de 0,234, adică cel mai redus coeficient din segmentul de automobile din care face parte, fiind astfel un model deosebit de eficient.

La fel ca ENYAQ iV, și ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV este construit pe baza platformei modulare transversale MEB a Grupului Volkswagen. Având un coeficient aerodinamic cd de 0,234, elegantul coupé conduce segmentul și optimizează valoarea deja excelentă cu care se poate mândri și ŠKODA ENYAQ iV, parțial și datorită arhitecturii părții frontale. Începând de la montantul B, plafonul coboară lin spre hayonul cu care se contopește elegant. Plafonul se încheie cu eleronul incisiv. În teaser-ul video publicat de marcă se poate vedea și cum va arăta partea frontală de la ENYAQ COUPÉ iV cu Crystal Face ce dispune de 131 de LED-uri pentru a ilumina grila ŠKODA distinctivă de la radiator.

Premiera mondială a noii ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va avea loc în 31 ianuarie 2022.

 Materiale media și video:

 

Video: ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentată în premieră mondială în 31 ianuarie

ŠKODA AUTO va prezenta noul ENYAQ COUPÉ iV în premieră mondială în 31 ianuarie 2022. Un video publicat în avanpremieră de producător arată SUV coupe-ul 100% electric și îi prezintă caracteristicile aerodinamice extraordinare, ce asigură cel mai bun coeficient aerodinamic cd din clasa acestui model, și anume de

0,234.

 

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO

 ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentată în premieră mondială în 31 ianuarie

 

Începând de la montantul B, plafonul coboară într-o pantă ușoară și și arcuită spre hayonul cu care se contopește elegant. Plafonul se încheie cu eleronul incisiv.

 

 

Download                                Sursa: ŠKODA AUTO