Principiile noastre

Pe parcursul celor 60 de ani de la înființare, Porsche Holding GmbH și-a creat o reputație remarcabilã în cele peste 20 de state europene in care este prezent, în China și în America de Sud.

Porsche Romania aparţine de Porsche Holding iar responsabilitatea socialã și un standard etic ridicat au contribuit la ceea ce este compania astazi: cel mai mare importator auto din România*

Cod de conduitã

Conformitatea si integritatea inseamna pentru Porsche Romania ca angajatii respecta nu numai legislația în vigoare, ci si alte principii morale care depãșesc cu mult limitele instituite prin reglementãri.

Aceste principii sunt cuprinse in Codul de Conduita si sunt valabile pentru toti angajatii companiei.

Porsche Romania se angajează să respecte toate legile, regulamentele interne, să acționeze ca un partener de afaceri demn de incredere și membru responsabil al societății noastre.

Ce înseamnă Conformitatea?

Conformitatea înseamnă respectarea tuturor legilor, regulamentelor și normelor interne aplicabile. Conformitatea definește cadrul legal și are ca scop prevenirea încălcărilor înainte ca acestea să aibă loc.

La ce se referă Integritatea?

Integritatea înseamnă să faci ceea ce este corect pe baza propriei convingeri - acționând responsabil față de societate, față de partenerii de afaceri și ca membru al societății noastre. De aceea integritatea și conduita conformă nu sunt doar aspecte la care aspiră societatea noastră - mai degrabă considerăm integritatea și conformitatea ca fiind componente esențiale ale culturii noastre corporatiste.

https://www.volkswagenag.com/en/sustainability/integrity.html