Codul de Conduită

De-a lungul celor 60 de ani de existenţă în peste 20 de ţări din Europa, în China şi în America de Sud, Porsche Holding şi-a câştigat o reputaţie deosebită. Responsabilitatea organizaţională şi pretenţii etice înalte au contribuit la ceea ce este Porsche Holding astăzi: in distribuitor de mare success de automobile din Europa.

În calitate de companie internatională, conformitatea înseamnă pentru Porsche Holding că angajaţii respectă nu numai legile existente, ci şi un cod moral foarte vast. Aceste principii sunt cuprinse într-un Cod de Conduită şi sunt valabile pe toate nivelurile Concernului şi in toate ţările în care Porsche Holding este reprezentat, adică şi în cadrul Porsche Romania.

Principiile noastre

Pe parcursul celor 60 de ani de la înființare, Porsche Holding GmbH și-a creat o reputație remarcabilã în cele peste 20 de state europene in care este prezent, în China și în America de Sud.

Porsche Romania aparţine de Porsche Holding iar responsabilitatea socialã și un standard etic ridicat au contribuit la ceea ce este compania astazi: cel mai mare importator auto din România*

Cod de conduitã

Conformitatea si integritatea inseamna pentru Porsche Romania ca angajatii respecta nu numai legislația în vigoare, ci si alte principii morale care depãșesc cu mult limitele instituite prin reglementãri.

Aceste principii sunt cuprinse in Codul de Conduita si sunt valabile pentru toti angajatii companiei.

Porsche Romania se angajează să respecte toate legile, regulamentele interne, să acționeze ca un partener de afaceri demn de incredere și membru responsabil al societății noastre.

Ce înseamnă Conformitatea?

Conformitatea înseamnă respectarea tuturor legilor, regulamentelor și normelor interne aplicabile. Conformitatea definește cadrul legal și are ca scop prevenirea încălcărilor înainte ca acestea să aibă loc.

La ce se referă Integritatea?

Integritatea înseamnă să faci ceea ce este corect pe baza propriei convingeri - acționând responsabil față de societate, față de partenerii de afaceri și ca membru al societății noastre. De aceea integritatea și conduita conformă nu sunt doar aspecte la care aspiră societatea noastră - mai degrabă considerăm integritatea și conformitatea ca fiind componente esențiale ale culturii noastre corporatiste.

https://www.volkswagenag.com/en/sustainability/integrity.html