Viziunea noastră: Modelăm mobilitatea pentru un viitor mai bun

Referitor la strategia sa "evolve 2030", Porsche Holding dorește să joace un rol substanțial, alături de Grupul Volkswagen, în modelarea schimbărilor actuale din industria auto, prin preluarea rolului de lider în noua lume a mobilității.

Caracterizați de o abordare antreprenorială, angajații Porsche Holding dezvoltă soluții orientate către client. Ca urmare, serviciile personalizate la fața locului, asociate cu aplicații digitale, reprezintă cadrul de succes pentru o experiență unică a clienților în dealershipuri.

Mai mult de 34.000 de angajați din 29 de țări reprezintă pilonul Porsche Holding. Cu experiența lor, aceștia dezvoltă compania în fiecare zi în mod continuu - ghidați de viziunea "Modelăm mobilitatea pentru un viitor mai bun".

Domeniile noastre strategice de interes

  

 

 

 

 

 

Protejarea climei și diversitatea, mobilitatea electrică, digitalizarea și noile nevoi de mobilitate sunt doar câțiva dintre factorii de influență care fac Porsche Holding să avanseze constant și sunt importanți pentru dezvoltarea celor patru domenii strategice de interes ale noastre.

În conformitate cu competențele noastre de bază de "orientare către client" și "antreprenoriat", angajații noștri creează în mod activ noua lume a mobilității de mâine.

Mobilitate individuală

 

 

 

Excelăm în furnizarea de soluții individuale de mobilitate

"Depășim așteptările clienților noștri"

 

 

 

 

Ne-am stabilit obiectivul de a ne extinde în continuare portofoliul de mobilitate până în 2030.
În prezent, le oferim deja clienților noștri soluții individuale, de la servicii de finanțare pentru mașini noi sau rulate până la soluții de flotă auto pentru clienții companii și noi formate de mobilitate, precum car sharing.

  

Bis 2030 haben wir uns als Ziel gesetzt, unser Mobilitätsportfolio weiter auszubauen.

Bereits heute bieten wir unseren KundInnen individuelle Lösungen von Finanzdienstleistungen für Neu- oder Gebrauchtwagen, über Flottenlösungen für Großkunden bis hin zu neuen Mobilitätsformaten wie Carsharing. 

Noi modele de afaceri inovative

 

 

  

Generarea de noi modele de afaceri"

Suntem deschiși la idei noi"

 

 

 

 

Pentru a modela în mod activ schimbarea din industria auto, noi, cei de la Porsche Holding, acordăm o mare importanță inovației. MOON POWER este deja un exemplu de succes. Cu comunitatea noastră de inovare "PHS innoVentures", promovăm activitățile de inovare interne și, în același timp, abordam inovatia si în afara granițelor companiei.

 

 

O organizație multi-marca integrată

 

 

 Acționăm ca O SINGURĂ organizație multi-marca integrată"

Noi, în loc de eu"

 

 

 

 

Obiectivul nostru declarat este să oferim clienților noștri diverse soluții de mobilitate dintr-o singură sursă. Din acest motiv, ne axăm pe o structură organizațională agilă și utilizăm resursele din cadrul Grupului Volkswagen.

Sustenabilitate & Diversitate

 

 

 

  

 

Responsabilitate pentru sustenabilitate și diversitate"

Trăim diversitatea și sustenabilitatea"

 

 

Ca cel mai mare holding auto din Europa, avem o responsabilitate clară față de societate și mediul înconjurător. Prin strategia noastră de sustenabilitate, punem acțiunea responsabilă și care ține cont de climă în centrul activității noastre zilnice și dorim să oferim o mobilitate fără emisii de CO2 pe termen mediu și lung posibilă pentru toată lumea. Pentru clienții noștri, pentru angajații noștri, pentru planeta noastră. În plus, promovăm în mod activ diversitatea în cultura noastră corporativă, ceea ce ne ajută să modelăm viitorul mobilității.