Clienţi Mari şi Autorităţi

Fiecare companie are așteptări și solicitări diferite când vine vorba despre parcul său auto. Astăzi, un interes deosebit în decizia de cumpărare este acordat ansamblului de elemente "om, tehnologie si mediu".

Drumul spre mobilitate sustenabilă, fără a renunța la emoția și plăcerea condusului, este direcția în care dorim sa mergem împreună cu clientii nostri.

Clienții de flotă ai Grupului Volkswagen beneficiază de multiple avantaje: începând cu portofoliul variat de produse, soluții de finanțare și servicii auxiliare atractive, până la consiliere specializată și individualizată în găsirea celei mai bune soluții de mobilitate.

Soluții complete și individualizate pentru clienții de flotă. Ce vă oferim?

• Informaţii despre noile modele, produse şi servicii disponibile în reţeaua de dealeri autorizati, astfel încât să puteţi valorifica noutatile tehnice și facilitățile existente pe plan național.


• Consultanță specializată şi individualizată pentru dimensionarea corectă a parcului auto, alegerea celor mai potrivite modele şi echipări, evaluarea costurilor totale de utilizare şi a valorii de revânzare.


• Soluţii de finanţare, asigurare şi management de flotă.


• Sprijin în activităţile post-vânzare pentru o cat mai bună administrare a flotei.