Cele cinci domenii de interes ale strategiei de sustenabilitate a Porsche Holding Salzburg

În cele cinci domenii de interes, Porsche Holding Salzburg lucrează, printre altele, la următoarele obiective, care sunt completate în special de obiective de mediu la nivel de grup și de un sistem de management al energiei și mediului:

Mobilitate cu emisii zero (Zero Emission Mobility)

Pentru a reduce în mod semnificativ emisiile de carbon în activitatea noastră principală de mobilitate, lucrăm la electrificarea propriei noastre flote auto și, de asemenea, promovăm obiectivele ambițioase ale Volkswagen AG pentru a atinge o cotă de 50 până la 60 procente mobilitate electrica pe piețele noastre principale.

Finanțare verde (Green Finance)

Vom crește ponderea investițiilor verzi și a finanțării verde (raportul activelor verzi) la cel puțin 30 de procente până în 2030.

Economie circulară (Circular Economy)

Vom reduce impactul carbonului în întregul nostru lanț de aprovizionare, acordand furnizorilor rating de sustenabilitate și reducând și reciclând materiale sistematic, în special pentru bateriile de tracțiune.

Clădire verde (Green Building)

Emisiile noastre de carbon provenind de la clădiri vor fi reduse cu 30 de procente până în 2030. Acest lucru va fi realizat printr-o gamă largă de acțiuni, cum ar fi măsuri de eficiență energetică, standarde minime și certificări pentru recondiționări și clădiri noi, precum și prin eliminarea treptată a utilizării petrolului și gazelor, de exemplu, printr-o strategie fotovoltaică.

Retail verde (Green Retail)

Cea mai mare capacitate de influență în cadrul companiei se află în dealership-urile noastre. Reducem amprenta noastră asupra mediului prin stabilirea unor obiective clare pentru orice, de la conceptele de eliminare a deșeurilor și utilizarea energiei, până la consumul de apă și reciclare.